Löydä uudet juomalasit kotiisi

Juomalasit ovat kulutustavaraa. Joskus lasit kestävät pidempäänkin, mutta usein pudotessaan esimerkiksi lattialle, lasit voivat hajota. Laseja ostaessa kannattaakin ostaa useampi kappale, jolloin lasien hajotessa ei pula laseista kohtaa heti käyttäjäänsä.

Eri tilaisuuksiin voi hankkia myös erilaisia laseja, moni suomalainen haluaa käyttää niin sanottuja arkilaseja ja hienompiin illanistujaisiin katetaan paremmat lasit esille. Myös eri käyttötarkoitukset voivat tarvita eri laseja. Viiniä on esimerkiksi mukavempi juoda viinilasista kuin mukista.

Juomalasien klassikot

Suomalaiset ovat mieltyneet moniin suomalaisiin desing-laseihin. Monen kodista löytyykin esimerkiksi Iittalan kastehelmi -sarjan laseja tai Aino Aallon suunnittelemia aalto-laseja, jotka ovat myös Iittalan. Ajattomat klassikot säilyvät muodissa pitkään ja ne ovat usein suunniteltu myös käytännölliseksi. Jotkut myös keräilevät juomalaiseja kotiinsa. Astioiden keräily onkin tuttua puuhaa suomalaisille. Usein halutaan hankkia samanlaiset lasit kotiin. Kastehelmen laseja voi esimerkiksi hankkia eri väreissä, samoin Iittalan kartio laseja. Ajattomia laseja löytyy niin kauppojen kivijalkamyymälöistä kuin nettikaupoista.

Muodikkaat lasit trendien mukaan

Juomalaseissakin on omat trendinsä ajattomien klassikoiden lisäksi. Moni hakee inspiraatiota kodin kattaukseen esimerkiksi Instagramista tai Pinterestistä. Esimerkiksi muodissa olevat värit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, mikään ei siis estä hankkimasta eri värisiä laseja eri sesonkeihin. Moni halaua esimerkiksi jouluna kattaa joulupöytää punaisen ja vihreän sävyin. Punaisilla tai vihreillä juomalaseilla kattaukseen saakin luotua ajan henkeä. Tällä hetkellä myös yhä isommat juomalasit ovat muodissa. Isompikokoiseen juomalasiin mahtuu enemmän juomaa kerralla. Täältä voit löytää mitä tarvitset kotiisi.

You may also like...